Jason Isbell indtager Voxhall

JasonIsbell-2008-565x377

Lørdag den 16. november indtager den amerikanske sanger og sangskriver Jason Isbell Voxhall i Århus. Isbell fik en stor mulighed for at kickstarte sin karriere da han blev tilbudt en plads i Drive-By Truckers, da de skulle turnere i forbindelse med albummet Southern Rock Opera. Isbell takkede selvfølgelig ja og var indtil 2007 en vigtig del af Drive-By Truckers, hvor han bl.a. markerede sig som bagmanden bag flere af gruppens bedste numre i den periode.

Siden 2007 har Isbell udgivet 4 albums enten under eget navn eller med backing bandet The 400 Unit. Seneste album er det mesterlige Southeastern som Isbell har med sig i bagagen, når han giver koncert i Voxhall den 16. november. Han har også taget sin kone Amanda Shires med, som udover formentligt at agere behageligt selvskab også har tjansen som opvarmningsact.

Billetter kan købes via Voxhalls hjemmeside til 170 kr. stykket.

 

More from Carsten Fjølner
Kenneth Thordahl: Nyt album d. 14. februar
Kenneht Thordal er klar med Villa Requiem, der udkommer den 14. februar....
Read More
0 replies on “Jason Isbell indtager Voxhall”