30.06.14 – Get Your Gun – Rising, Roskilde Festival

Get Your Gun efterlod denne eftermiddag indtrykket af at være et meget spændende band, som ikke lyder som så meget andet i landet. Det bliver interessant at følge dem i den nærmeste fremtid.

GetYourGun-Presse2014-565x377

Pistol med patroner af melankoli

Årets første Roskildekoncert blev for denne anmelders vedkommende med danske Get Your Gun på den nye scene Rising, der har overtaget Pavilion Juniors funktion som scene for upcoming navnene. At de upcoming navne nu igen skulle spille på camping området vakte lidt skepsis for oventegnede, men heldigvis var der god lyd på Rising, som var placeret i forlængelse af servicecenter Øst, således at man kunne få en burger og/eller en cocktail med til koncerterne.

Inden Get Your Gun gik på sad publikum i overvejende grad ned i eftermiddagssolen, men de fleste kom hurtigt på benene, da bandet kom på scenen og lagde ud med den fængende Nick Cave and the Bad Seeds-klingende ”Black Book”. Ikke at bandet generelt lyder som Nick Cave og hans band på alle numre, men det er den samme dystre, melankolske stemning og det er tydeligt at høre i hvert fald nogen inspiration fra australieren.

Efterfølgende fik vi den mørke og tunge ”Staying For a While”, som fik folk til at headbange langsomt i takt til omkvædet. Og der var mødt en del folk op, som virkede meget glade for bandet, som også selv var engagerede i at spille en god koncert. På tredje nummer blev herrekoret på scenen sat til at bidrage med deres stemmer, hvilket fungerede fint, men det var, som om at energien forsvandt en smule fra bandet herefter. Dette blev dog rettet op og især foran var publikum meget med de sortklædte herrer på scenen. Get Your Gun efterlod denne eftermiddag indtrykket af at være et meget spændende band, som ikke lyder som så meget andet i landet. Det bliver interessant at følge dem i den nærmeste fremtid.

Written By
More from BellBruun
Infernal Legion: The Spear of Longinus
Infernal Legion stammer fra Ungarn, så de har derfor ikke fået blackmetallen...
Read More
0 replies on “30.06.14 – Get Your Gun – Rising, Roskilde Festival”