Ny Municipal Waste single

Municipal Waste, der har sprøjtet deres crossover-thrash fra Richmond, Virginia siden 2001, udgiver d. 1. juli deres 7. album Electrified Brain via Nuclear Blast Records. Vinyludgivelsen af Electrified Brain er som alt andet vinylrelateret udsat til d. 23. september.

Men allerede nu bliver vi forkælet med titelnummeret som single og en dertilhørende musikvideo. Videoen er skabt i samarbejde med makeup og special effectskunstneen Norman Cabrera, der bl.a har arbejdet på film og serier som Hellboy, Kill Bill, Planet Of The APes og The Walking Dead.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Amber spillede i Brorsonskirken på Nørrebro
Fredag aften var Brorsonskirken på Nørrebro i København pakket med unge konfirmander,...
Read More
0 replies on “Ny Municipal Waste single”