Motorpsycho barsler med nyt

Norske Motorpsycho har aldrig været skyldige i at ligge på den lade side. I 2020 udgav de The All Is One og i 2021 udkom Kingdom Of Oblivion. Og i 2022 skal vi da heller ikke spares for endnu et Motorpsycho album.

19. august udgiver bandet nemlig Ancient Astronauts via deres sædvanlige legekammerater på tyske Stickman Records. Pladen kan forudbestilles fra d. 15. juli, så er man ikke taget på sommerferie der, er det altså bare med at sidde klar ved tasterne.

Ancient Astronauts er indspillet sidste sommer i Amper Tone Studios i Oslo, og pladen skulle være indspillet live i studiet bortset fra enkelte overdubs og vokal.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
A Camp udgiver EP med covernumre
Svenske A Camp der har Cardigans sangerinden Nina Persson bag mikrofonen, udgav...
Read More
0 replies on “Motorpsycho barsler med nyt”