Brian Johnson glæder sig til at spille live

Den amerikanske festival Power Trip har ikke mange kunstnere på plakaten – faktisk kun 6 stk. Men de navne der så til gengæld står på plakakten kan bestemt ikke betegnes som små fisk. Guns’N Roses, Iron Maiden, Metallica, Tool, Ozzy Ozzbourne og AC/DC spiller alle (og åbenbart som de eneste) på den californiske 3-dages festival.

Og sidstnævnte AC/DC har ikke spillet koncerter siden 2016, hvor Guns’N Roses forsanger Axl Rose overtog for Brian Johnson, der led af accelererende høretab. Men nu lader det til at Johnson og resten af AC/DC er klar, for Johnson siger i webisoden ‘Fuelling Around’ at han glæder sig til at spille igen og at han også glæder sig til at hænge ud med gamle venner i de andre bands.

Se hele webisoden herunder:

More from Claus Michaelsen
Første album i 11 år fra The Hives
Man skal helt tilbage til 2012, for at finde en albumudgivelse fra...
Read More
0 replies on “Brian Johnson glæder sig til at spille live”