Metallica spiller nyt nummer for første gang

Lars Ulrich og Co er i gang med en større turné for at promovere det seneste album 72 Seasons, som i løbet af sommeren bringer dem forbi København. Her spiller bandet over to aftener to helt forksellige set. Så der bliver altså rig mulighed for at høre en nogle numre man ikke har hørt længe fra bandet.

Og af og til bliver det også muligt at høre helt nye numre som bandet aldrig har spillet før. Således spillede Metallica forleden i den tyske by München det 11-minutter lange “Inamorata” fra den nyeste plade for aller første gang.

Se det i videoen herunder.

More from Claus Michaelsen
Fontaines D.C. med ny plade til august
De irske post-punkere Fontaines D.C. har de seneste tre plader arbejdet sammen...
Read More
0 replies on “Metallica spiller nyt nummer for første gang”