Privatlivspolitik

Generelt
Som udgangspunkt indsamler Diskant.dk ikke direkte informationer om de besøgende på websitet, men kun via analyseværktøjer indlejret i wordpress.com, som sitet er bygget op omkring.

Dataansvarlig
Diskant.dk er dataansvarlige for behandling af personoplysninger. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, måden vi behandler dine personlige oplysninger, ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger, mener du der er registreret forkerte data kan du rette henvendelse på kontakt@diskant.dk. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

Website
Når du besøger Diskant.dk, benytter vi analyseværktøjerne indbygget i wordpress.com. Det hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan vores brugere interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbinde brugeradfærd med bestemte personer. Vi deler ikke denne data med nogen, med mindre du giver tilsagn herom, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig som besøgende.

Behandling af personlige oplysninger
Vi behandler ingen personlige oplysninger om dig – udover beskrevet under ”Website”.
Personlige oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen. Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger eller andet uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

Deling af dine personoplysninger
Vi kan muligvis dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med vores IT-drift og hosting. Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores serviceleverandører og vores tekniske support.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes.