Angels & Airwaves: I- Empire

cover-angelsandairwaves-i-empire-2008-300x300 

Teenage-rock med mangel på indhold

Melodierne er fine nok, og produktionen er aldeles uden overraskelser, når Angels & Airwaves lægger fra land på det andet album fra bandet, der blandt andre består af den tidligere sanger fra Blink 182 og flere andre velkendte personligheder fra den amerikanske rockscene.

Tom Delonge er både frontmand og producer på albummet, som kan beskrives som musikkens svar på en sikker film-sællert fra Hollywood. I musikkens univers skal der heldigvis mere til, før man bliver en gedigen succes, men sammenligningen bunder først og fremmest i forudsigeligheder og flot indpakning. Det er der nemlig masser af hos Angels & Airwaves, der endnu har til gode at slå navnet fast på vores breddegrader.

Med sange som ”Everything’s Magic” kunne det sagtens være sket i forbindelse med det nye album, men lyden og produktionen er alt for tyk og gennemskuelig, og der levnes ikke ret mange detaljer tilbage til lytterens egen fortolkning og indleven.

Derfor bliver det aldrig interessant for alvor, og Angels & Airwaves lægger sig i kassen med tusinder af andre amerikanske bands, der håber at navn, energi og pæn indpakning er nok til, at publikum vil se bort fra manglende opfindsomhed.

Sådan er tilfældet ikke i forhold til mig, og jeg tvivler stærkt på, at Angels & Airwaves i denne stil vil erobre det europæiske kontinent.

Written By
More from Morten Wamsler
Kaosbørn: Hvem skal redde os nu?
Kaosbørn viser store evner på et album, der tekstmæssigt rykker i den...
Read More
0 replies on “Angels & Airwaves: I- Empire”