Flere navne klar til RECession Festival

festival-recession-logo2008-565x350

Den århusianske festival RECession, der finder sted i weekenden 31. oktober og 1. november har tidligere offentliggjort en række navne, der bl.a. tæller Dälek (US), Risqué (F), Kone (US), Dial M For Murder (S), Tone (DK), Hjortene (DK), Beehatch (US), Deathline (UK), Emily and The Orgasm Addicts (DK) ogHeidi Mortenson (DK).

Nu er arrangørerne bag festivalen så atter klar med en række navne, og følgende kunstnere er tilføjet programmet: Mani Spinx (DK), Spejderrobot (DK), Sometime (ISL), Little Yells Alot (DK), Grosso Gadgetto (F), Plök (DK), Seven Mile Journey (DK) og President Fetch (DK).

Læs mere om festivalen på www.recession.dk!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Se filmen om Lemmy på CPH:DOX
Der findes ingen person på denne planet, der i den grad er...
Read More
0 replies on “Flere navne klar til RECession Festival”