Så er Valient Thorr endelig på vej med en DVD

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Amerikanske Valient Thorr mener selv de er rock’n’roll frelsere fra planeten Venus, og alle der har oplevet bandet live (senest som opvarmning for Fu Manchu i Europa), ved at der er noget helt guddommeligt over Valient Thorr. Forsanger Valient Himself styrer publikum som en anden kultleder, mens resten af hans slæng (med navnene Eidan Thorr, Voiden Thorr, Lucian Thorr og Dr. Professor Nitewolf Strangees) vælter rundt på scenen i totalt kaos.

D. 4. november udgiver bandet så en DVD, der prøver på at indfange den galskab og energi bandet står for. In Heat følger bandet på tour i USA og Europa hvor Valient Thorr bl.a. spillede med Motörhead, The Sword og Fu Manchu. Vi kommer også et smut med i studiet under indspilningerne til bandets seneste album Immortalizer, der blev indspillet i Seattle med producer-legenden Jack Endino.

Derudover indeholder DVD’en også 15 livenumre fra bandets tre fuldlængde plader. Spilletiden er 1 time og 13 minutter.

Man kan bestille In Heat hos Insound.com, og som en bonus modtager man umidelbart efter betalingen MP3-filer af udvalgte livenumre fra DVD’en. Klik her for at bestille In Heat!

Se traileren til In Heat her!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Refused, Lamb of God, Kvelertak, Clutch m.fl tilføjes Copenhell-programmet
Copenhell kunne for lidt over en måned siden afsløre at både Tool...
Read More
0 replies on “Så er Valient Thorr endelig på vej med en DVD”