Wacken Open Air 2009 udsolgt!

wackenopenair-logo2009-565x377

Lige omkring nytår kunne den tyske metal festival Wacken Open Air allerede melde udsolgt af sine almindelige billetter, hvilket vil sige at der nu kun er billetter at købe gennem forskellige busser, der kører derned, i Danmark bl.a. bussen arrangeret af metalmagasinet Metalized, hvor billetter kan bestilles via Metalized, men disse billetter er naturligvis også kun i et begrænset antal, så mon ikke der snart er udsolgt på alle hylder? I hvert fald kan man håbe at være heldig og få fat i en billet på www.metaltix.com om ikke andet.

Wacken Open Air startede i 1990 i den lille tyske by Wacken, der hvert år åbner deres haver og butikker med glæde for alle verdens metalheads, der liver byen op i de dage festivalen varer.

I 1990 var der kun 800 besøgende på festivalen, men sidste år var dette tal steget til hele 65.000 besøgende. Stigningen i gæster skyldes naturligvis at flere og flere har hørt om festivalen, og succesen med salg af billetter sidste år, så vel som i år, må især skyldes det fantastiske program Wacken lagde for dagen i 2008 med Iron Maiden som det altoverskyggende hovednavn, og derudover to gendannelser i form af pionererne inden for den såkaldte svensker død, også kendt som melodisk dødsmetal, At the Gates og legendariske Carcass.

Programmet i år ser også lovende ud med de navne, der indtil videre er offentliggjort. Det drejer sig om bl.a. Borknagar, Nevermore, Testament, Machine Head, Koorpiklaani, HammerFall, Motörhead, Walls of Jericho, Cathedral, Napalm Death, Bullet For My Valentine, Tristania, In Flames og en god håndfuld navne mere. På Wacken Open Airs hjemmeside kan man løbende følge med i programmets udvikling.

Og hvis man er en af de heldige, der har fået billet, kan man jo glæde sig over snart igen at blive hilst af banneret, der hænger over vejen ude foran pladsen, hvor der står de imødekommende ord: Welcome metal heads!

Written By
More from BellBruun
Chasma: Declarations of the Grand Artificer
Amerikanske Chasma har med deres EP udsendt tre sange, der i en...
Read More
0 replies on “Wacken Open Air 2009 udsolgt!”