Major Lazer: Guns don’t Kill People… Lazers do

Major Lazer er en jamaicansk kommandosoldat, som mistede den ene arm under Den hemmelige Zombie-krig i 1984. Musikken trækker på den stærke jamaicanske dancehall-tradition, den futuristiske dance-floor-killing-æstetik fra Diplo og Switch, med bidrag af nogle af de største navne inden for dancehall.

cover-majorlazer-gunsdontkillpeoplelazersdo-2009-300x300

Jamaicansk Psycho Dance

Major Lazer er en jamaicansk kommandosoldat, som mistede den ene arm under Den hemmelige Zombie-krig i 1984. Han blev reddet af det amerikanske militær og blev genindsat i tjenesten iført kunstige lemmer. Siden da har Major Lazer opereret for en kynisk regering under dække og opsyn af M5 og CIA. Han foregiver at være fra Trinidad og ejer af en dancehall night-club, og han har allieret sig med gamle våbenkammerater og überproducere som Diplo og Switch til at producere deres første album. Men hans hemmelige og egentlige mission er at beskytte jorden mod Det Onde, som befinder sig lige under overfladen af det civiliserede samfund. Han kæmper mod vampyrer og forskellige monstre, fester igennem, og har et raketdrevet skateboard.

Som led i planen om at undertrykke the forces of evil sammen med et gang af futuristiske dancehall bangers, slog de tre sig ned ved Tuff Gong Studios i Jamaica for at indspille The Major Lazer-plade. Resultatet af dette samarbejde er Guns don’t Kill People… Lazers do. En samling tracks, som trækker på den stærke jamaicanske dancehall-tradition, den futuristiske dance-floor-killing-æstetik fra Diplo og Switch, med bidrag af nogle af de største navne inden for dancehall.

Written By
More from Carsten Meedom
15-09-12 – Laibach – Statens Museum for Kunst, København
De har eksisteret i 32 år og været genstand for en ivrig...
Read More
0 replies on “Major Lazer: Guns don’t Kill People… Lazers do”