Nyt Libertines album I 2010?

thelibertines-presse-2005-565x377

Nu ser det endelig ud til, at medlemmerne af The Libertines har lagt fortiden bag sig og kan begynde at spille musik sammen igen. Ifølge britiske Times har det engelske punkband nemlig planer om at gå i studiet næste år.

Sanger og guitarist Pete Doherty har fortalt avisen, at han og bandets anden frontfigur Carl Barat har udvekslet ideer til ny musik efter deres comebackkoncert sammen tilbage i maj. Der er endnu ingen konkrete planer, og Pete Doherty er ikke ligefrem den mest troværdige eller stabile mand i musikbranchen, så man skal måske ikke lægge alt for meget i det. Men man kan da godt begynde at krydse fingre.

The Libertines blev opløst i starten af 2005, fordi Dohertys stofmisbrug blev for meget for Barat.

0 replies on “Nyt Libertines album I 2010?”