Tegan and Sara på vej med nyt album

teganandsara-presse-2007-565x377

Den canadiske pop-folk-duo Tegan and Sara udgiver sit sjette album den 27. oktober. Albummet følger op på 2007s The Con og er ifølge Sara Quin blevet optaget med meget få overdubs, der ellers tidligere har kendetegnet tvillingesøstrenes albums. Dette gjorde det svært for Tegan and Sara at arrangere sangene så de også fungerede live. Men det skulle være et overstået kapitel for nu.

Det nye album har fået titlen Sainthood, og det markerer et skift i den måde søstrene skriver sange på. Tidligere har de skrevet sangene hver for sig da Tegan bor i Vancouver og Sara i Montreal. Denne gang har de sendt demoer til hinanden via internettet og på den måde har de kunnet arbejde videre på hinandens ideer.

Tegan beskriver det nye album således:

It’s a very rocky, poppy, heavy record. There aren’t any ‘call it off’ acoustic numbers on this one. But I think Tegan and Sara fans will love it.

Sainthood er i øvrigt opkaldt efter et tekststykke i Leonard Cohens sang ”I Came So Far For Beauty”. Titelsangen kom ikke igennem nåleøjet til albummet, men søstrene mente alligevel titlen fungerede fint for albummet og de øvrige sanges tekster.

More from Carsten Fjølner
Upcoming festival i Vanløse
Nu får også Vanløse sin helt egen festival. Stairway er navnet og...
Read More
0 replies on “Tegan and Sara på vej med nyt album”