Kom i julestemning med Jason Lytle

cover-jasonlytle-merryxmas2009-2009-300x300

Tidligere i år udgav den tidligere Grandaddy frontmand Jason Lytle sin solodebut og nu er der mere på vej fra den 40-årige californiske singer/songwriter. Han har nemlig indspillet en julegave til sine fans, i form af syv julesange, der kan downloades kvit og frit fra Lytles hjemmeside. De syv sange er alle spillet på piano og er uden vokal.

På sin hjemmeside skriver Lytle også, at han har et nyt album på vej, og at man nok ikke skal forvente at nogen af sangene vil blive spillet i radioen:

I should also mention that I am currently at work on a new album and although I’m quite sure none of the songs will end up on the radio……I’m guaranteeing that this will be the weirdest, most wonderful mayhem I have made yet!

Det kan hertil siges, at en af årsagerne til at Grandaddy blev opløst var manglende indtjening.

Om sin julegave skriver Lytle:

Hello to All! This is Jason.

It is approximately Christmas 2009, and I am letting whoever you are know that I have a gift for you, if you want it.

I set up some microphones in my living room and recorded about 35 minutes of improvisational piano music, and……
It just so happens that playing my piano at home is one of my favorite things to do (in terms of music) so it was nice to be able to capture some of these moments of me just playing aimlessly and relaxed.

So….in appreciation to those of you who bought my album this year, or came to the shows, or donated money to help my sister, or even to those of you who did none of those things….here is a gift from me.

I hope you all had a good year and that next year will be even better!

Jason

More from Carsten Fjølner
SLUT: Skullclub-konkurrence
Diskant.dk sætter tre albums med Skullclubs nye album på højkant.
Read More
0 replies on “Kom i julestemning med Jason Lytle”