Wacken Open Air er klar med imponerende navne for 2010

Det var egentlig sidste år, at verdens største metalfestival, Wacken Open Air, fejrede deres tyvende år, men det er, som om musiknavnene i år i endnu højere grad passer til et jubilæums år- og så gør det bestemt ingen ting, at man skule vente et år mere!

Allerede i august sidste år blev et af blackmetallens størte navne, Immortal, offentliggjort, men derefter gik der nogle måneder, før de næste par navne kom på banen, og de var i den grad ventetiden værd: I december måned blev der på hjemmesiden skabt en form for julekalender, hvor der hver dag blev offentliggjort et nyt navn, hvor der i den første uge blev afsløret store navne som svenske Arch Enemy, og amerikanske Cannibal Corpse, senere fulgte det mindre kendte, men meget lovende, finske band Ghost Brigade, de noget mere kendre W.A.S.P.,  efterfulgt af klassiske, etablerede navne som Mötley Crüe, Tiamat, Slayer, og selveste Mr. Alice Cooper og spændende, nyere navne som israelske Orphaned Land, og forhenværende Emperor-formand, Ihsahn, som har et par interessante soloudspil bag sig.
Og endnu flere navne, små som store, er kommet til den seneste måneds tid, bl.a. franske Gojira, og amerikanske Ill Niño som det nyeste navn. Der kan stadig nå at komme mange navne inden festivalen starter d.5. august i den lille tyske by, Wacken, men allerede nu er programmet yderst lovende. Der er stadig billetter at få på hjemmesiden www.wacken.com og på www.metaltix.com, til 120 EURO. Har man ikke mulighed for selv at køre derned, er der arrangeret busture fra København, bl.a. gennem metalmagasinet Metalized, tjek hjemmesiden www.metalized.dk for mere information.

Written By
More from BellBruun
Nightlight: Funeral of Love
Efter at have været kendt i undergrundsmiljøet noget tid, er danske Nightlight...
Read More
0 replies on “Wacken Open Air er klar med imponerende navne for 2010”