Kom til Label Night i Råhuset

targetlabelnight-logo2010-565x377

Siden Target Distribution tog de første spæde skridt i sommeren 2003 er der sket en hel masse. Selskabet har i den grad haft vokseværk! Udover nu også at administrere online metalbutikken Targetshop.com, så hører også de tre pladeselskaber Target Records, Tactic Records og Mighty Music til under Target, ligesom også Target Booking og det nyligt etablerede magasin Target Mag gør det.

Men alt dette er ikke nok for Target, der nu også slår dørene op for Target Label Nights, hvor selskabets tre pladeselskaber får mulighed for at give smagsprøver på hvad de har at byde på i 2010. Over tre dage vil 11 bands spille op i Råhuset på Onkel Dannys Plads 7 på Vesterbro. Ifølge pressemeddelelsen er planen, at arrangementet skal være en tilbagevendende non-profit begivenhed, der skal fungere som udstillingsvindue for medie- og branchefolk samt tilføje kant til den danske musikscene.

Arrangementet løber af stabelen fra d. 1. til den d. 3. april. Billetter kan købes i døren for 50 kroner og så er der endda gratis øl til de hurtigste mellem kl. 20 og 21.

Nedenstående er taget direkte fra den udsendte pressemeddelelse:

Torsdag d. 1. april tilhører Targets metal-label Mighty Music, der blev grundlagt tilbage i 1997 og siden har udgivet mere end 30 albums med anerkendte bands fra både ind- og udland, her iblandt Artillery, Raunchy, A Kid Hereafter In The Grinding Light, Exmortem, Panzerchrist og Thorium. Efter et udgivelsesløst år for Mighty Music i 2009 er selskabet tilbage med hele tre udgivelser i starten af 2010. Det drejer sig om debutalbums fra Anoxia, Invisius og Psy:code, tre af Danmarks uden tvivl mest lovende navne på metalscenen. Programmet for torsdag d. 1. april ser således ud:

21:00 Ripe
21:50 Anoxia
22:40 Boil
23:30 Psy:code

Fredag d. 2. april står i den mere alternative rock og pops tegn, når Targets indie-label Tactic Records præsenterer et lille udvalg af husets bedste og aktuelle kunstnere. Tactic Records er et label under Target, som især henvender sig til den alternative del af den spirende danske musikundergrund. Tactic Records blev grundlagt i 2007 og har siden forestået udgivelser i samarbejde med navne som bl.a. Decorate. Decorate., Death To Frank Ziyanak, Lily Electric, Ibrahim Electric og senest The Bronson Brothers og My Evil Twin. Programmet for fredag d. 2. april ser således ud:

21:00 Neon Girls
22:00 My Evil Twin
23:00 The Bronson Brothers

Lørdag d. 3. april er det så tid til at Target Distributions eget rock pladeselskab Target Records sætter gang i festen. Hér staves rock med stort R, om det så gælder bands med stort kommercielt potentiale eller den hårdtslående undergrund. Følgende kunstnere arbejder p.t. sammen med Target Records; The Storm, Rock Hard Power Spray, The Floor Is Made Of Lava, Oliver Weers, Karma Cowboys og Stella Blackrose, imens flere nye signinger offentliggøres allerede i første halvår af 2010. Programmet for lørdag d. 3. april ser således ud:

21:00 Bullet Train Blast
22:00 The New Heartaches
23:00 Oliver Weers
24:00 Stella Blackrose

More from Carsten Fjølner
Agnes Obel spiller på Copenhagen Jazzhouse
Danske Agnes Obel udgav tidligere på året ep’en Riverside, der viste et...
Read More
0 replies on “Kom til Label Night i Råhuset”