Striving Vines på vej med album

strivingvines-presse2010-565x377

Den 12. april debuterer århusianske Striving Vines med albummet Can’t Win Them All . Som albumtitlen antyder, så det muligt, at Striving Vines ikke kommer til at vinde alle danske musikelskere over på deres side. Her på diskant.dk spår vi dog, at den danske firkløver nok skal vinde en del musikhjerter med deres yderst melodiske pop/rock-sange. Sange, der for fleres vedkommende lyder velkendte allerede ved første lytning.

Om albummet udtaler bassist Jacob Haubjerg:

Vi synes, mange albums lyder ens hele vejen igennem, og den tendens vil vi udfordre. Vores intention har været at lave en plade på sangenes præmisser og har derfor ikke strømlinet materialet til en bestemt lyd eller genre. Alligevel er der en klar genkendelighed, som gør, at lytteren ikke er i tvivl om, at det er et Striving Vines nummer, han eller hun har i ørerne.

Udover Jacob Haubjerg består det to år gamle band af Jonas Møller på vokal, Michael Noe på guitar og Jens Bach på trommer.

More from Carsten Fjølner
Nr. 16 – Beck: Odelay
Odelay er et kludetæppe uden nogen fast kerne at holde fast i....
Read More
0 replies on “Striving Vines på vej med album”