Mike Patton i gang med endnu et projekt

I sidste måned udgav Mike Patton albummet Mondo Cane. Albummet blev udgivet under eget navn – hans tredje under eget navn så vidt jeg ved. Derudover har han udgivet albums som medlem af Faith No More (billedet), Fantômas, Mr. Bungle, Peeping Tom, Tomahawk, Kaada/Patton, Trotzky Icepick og arbejdet sammen med Dan the Automator, Merzbow, Dillinger Escape Plan, John Zorn og mange mange flere. 30 studiealbums skal det være blevet til.

Snart kan Mike Patton tilføje endnu et navn til listen af musikalske legekammerater. Det er nemlig planen af Patton og Tunde fra TV on the Radio sidst på året skal udgive et album under navnet Nevermen. Albummet gæstes af rapperen Doseone, der også var med i Pattons Peeping Tom projekt.

More from Carsten Fjølner
New York Dolls’ Steve Conte udgiver soloalbum
New York Dolls guitaristen Steve Conte udgiver sit debutalbum i eget navn...
Read More
0 replies on “Mike Patton i gang med endnu et projekt”