Weezer og Ryan Adams skriver sang sammen

Ryan Adams har efterhånden været involveret i en del forskellige projekter og arbejdet sammen med en række forskellige musikere. Og nu har han også skrevet et nummer sammen med Weezer, der dermed fortsætter deres trend fra Raditude (2009), hvor bandet fik hjælp af Lil’ Wayne og The all-American Rejects.

Til MTV News har Weezers frontmand Rivers Cuomo sagt følgende om samarbejdet:

I just wrote a song with Ryan Adams. Not Bryan, Ryan. It’s a very stirring and emotional and powerful Weezer song. He was really inspiring to work with. He has a lot of wild and crazy energy. It’s gonna be on the Weezer record. He plays lead guitar on it, but it will be on the Weezer record, for sure.

Der er endnu ingen udgivelsesdato på det kommende Weezer-album.

More from Carsten Fjølner
0 replies on “Weezer og Ryan Adams skriver sang sammen”