Cd, film og bog om Nick Drake på vej

Filmmanden Emmett Malloy, der sidste år havde stor succes med The White Stripes Under Great White Northern Lights barsler nu med et nyt projekt. Denne gang er det det britiske folk-ikon Nick Drake, der er i fokus.

Malloy er allerede begyndt på hvad der ifølge ham selv vil ende ud med et album, en lille film og en bog. Indtil videre har Jack Johnson, Andrew Bird og Matt Costa sagt ja til at deltage, men der skulle være mange flere på vej. Malloy fortæller:

I’m just fighting my way through to get the artists I feel will do it justice. I’m excited to get going on it [because] there’s so many great songs.

Nick Drake døde i 1974 i en alder af blot 26 år. Han nåede at udgive tre albums, der til Drakes store fortrydelse ikke kastede megen anerkendelse af sig i Drakes levetid. Det er der sidenhen blevet lavet godt og grundigt om på.

More from Carsten Fjølner
Harper Simon: Harper Simon
Historien har vist, at det at være søn af en stor musiker...
Read More
0 replies on “Cd, film og bog om Nick Drake på vej”