Ny video med Avett Brothers. Live-album på vej

North Carolina-brødrene i The Avett Brothers har netop udgivet en video til deres seneste single, “Head Full of Doubt/Road Full of Promise”, der stammer fra albummet I and Love and You, der udkom I Danmark tidligere i år. Videoen kan ses midt på siden her, hvor der også kan læses mere om den.

Hvis man ikke har nok i en ny video med The Avett Brothers, så er der også en live-cd og dvd på vej. Cd’en vil være liveindspilninger fra bandets koncert i Bojangles Coliseum, Charlotte, N.C. Dvd’en vil udover koncerten også indeholde interviews med bandet. Titlen er Live, Volume 3 og udgivelsen er mixet af producer Ryan Hewitt, der også stod bag I and Love and You.

Udgivelsen er sat til at udkomme den 5. oktober.

More from Carsten Fjølner
Fanø Free Folk Festival offentliggør årets program
Fanø Free Folk festival, der løber af stabelen fra den 23. til...
Read More
0 replies on “Ny video med Avett Brothers. Live-album på vej”