Nordstrøm: Alt På Plads

Var du tilhænger af duoens tidligere plader, går du ikke galt i byen med Alt På Plads. Samtidigt med Nordstrøms nye tiltag, så er alt som det plejer mange andre steder på pladen. Det er blødt, behageligt og melodisk, men har fået lidt af den bund og kant, som jeg personligt har savnet tidligere.

Nordstrøm har næsten alt på plads

Den danske elektropop-duo Nordstrøm, bestående af Troels Holdt og Lars Malm,  er ude med deres tredje album, og hvis du i forvejen kender lidt til duoen, vil du med Alt På Plads formentlig hverken blive dybt skuffet eller blæst væk af fornyelse. Ganske catchy omkvæd og Lars Malms bløde stemme præger stadig musikken, men alligevel er der små nye takter at spore.

Albummets indledning overrasker mig positivt. Hvor Nordstrøm tidligere i længden har vokset sig lidt for ensformige og glatte på mig, så er de på ”Respirator”, ”Januar” og ”Alt På Plads” mere skarpe, og synthesizers og konsekvente beats lægger en god kant omkring Malms vokal. ”Lykkeligt Glemt” er endnu tungere elektro, og endnu et ud af den håndfuld stærke numre, som det er svært ikke at skrue op for og nærmest blive helt elektrisk over. Var du tilhænger af pladerne Dagdrømmer og Endnu En går du ikke galt i byen med Alt På Plads. Samtidigt med Nordstrøms nye tiltag, så er alt som det plejer mange andre steder på pladen. Det er blødt, behageligt og melodisk, men har fået lidt af den bund og kant, som jeg personligt har savnet tidligere.

Om Nordstrøm har ”alt på plads” på deres tredje plade er måske så meget sagt, men der er sket noget i deres musikalske univers, som har formået at vække min interesse i modsætning til duoens to første plader. Jeg håber ikke, at Nordstrøm er helt på plads endnu, men at strømmen derimod er på vej mod en position, der potentielt ville kunne placere duoen lidt mere solidt på den danske musikscene.

Written By
More from Lars Asmussen
11.02.16 – Baal – Amager Bio, København
Bjørn Fjæstad er en crooner på sin helt egen måde. En excentrisk...
Read More
0 replies on “Nordstrøm: Alt På Plads”