Newbees Festival afholdes i Århus fra på torsdag

Den århusianske Newbees Festival er klar til at blive afholdt for tredje gang. Det sker fra den 23. til den 25. september i Stakladen, Studenterhus Århus’ ny scene. Tidligere har navne som The Rumour Said Fire, Ginger Ninja og Cody spillet på festivalen og endnu en gang er der lagt op til nogle gode aftener i musikkens tegn. Om årets lineup lyder der følgende fra festivalen:

Ligesom de to foregående år, præsenterer vi et bredt, men kvalitativt, udsnit af nye danske kunstnere, hvor det for nogles tilfælde er tale om flyvefærdige kunstnere, mens vi i andre ser et potentiale på længere sigt.

Newbees Festival præsenteres i samarbejde med Studenterhus Århus og Danske Bank. Studenterhus Århus er flyttet ud af lokalerne på Århus havn, kendt som ”Pakhuset”, og op i Stakladen ved Aarhus Universitet, hvor der er investeret en stor sum penge på akustik, lyd og lys. Newbees Festival bliver dermed et af de første arrangementer på det nye spillested, der har en kapacitet på 850 mennesker.

Billetter til Newbees Festival sælges kun i døren, og entréen lyder på 40 kr. per aften. Så de fleste burde have råd til at komme ind at se, hvad der rører sig på den danske upcoming-scene. Torsdag åbnes dørene kl. 19.30 og lukkes kl. 02.00. Fredag og lørdag åbnes dørene kl. 20.00 og lukkes kl. 03.00.

Spilleplanen for Newbees Festival ser således ud:

TORSDAG D. 23. SEPTEMBER
Newbees og Bandbase præsenterer:
20.00: Drone
21.00: Les Aventures de Commander Flash
22.00: Billow
23.00: Eumig & Chinon

FREDAG D. 24. SEPTEMBER
20.30: Waldo & Marsha
21.30: Sebastian Lind (solo)
22.30: Mescalin, Baby
23.30: My Name is Legion
00.30: Ignug
Host: Dad Rocks!

LØRDAG D. 25. SEPTEMBER
20.30: Penny Police
21.30: Eim Ick
22.30: Lucky Bird
23.30: Treefight for Sunlight
00.30: LeKlik
01.30: Ernest Blackwell

Mere info kan findes her.

More from Carsten Fjølner
26.06.09 – Suicidal Tendencies – Pumpehuset
Det legendariske hardcoreband Suicidal Tendencies har ikke udgivet et album i snart...
Read More
0 replies on “Newbees Festival afholdes i Århus fra på torsdag”