Gwar – Video-interview

”NOOOOOooohh, we’re from fucking Antartica!”, brølede Oderus Urungus, da Virginia fejlagtigt blev nævnt som bandets oprindelsessted. Situationen var et interview som Diskant fik med forsanger og stifter af Gwar, Dave Brockie, på scenen under Copenhell, en halv time før gæsterne fra det ydre rum gik på med deres hardcore dødsmetal og blodsprøjtende gorefest.

Gwar har eksisteret i cirka 12 billioner år, og de har i perioden formået at sprøjte 16-17 albums ud på markedet med skiftende besætning, men altid med den samme vanvittige og bloddryppende attitude på scenen, hvor en lang række celebriteter gennem tiden er blevet lemlæstet, dissekeret og trådt flade af kæmpe dinosaurer. Lyder det fuldstændig sindssygt og som det rene galimatias? Så bare vent til du har set det komplet vanvittige interview med Manden Med Universets Største Phallos!

Written By
More from Carsten Meedom
SPEkTR: Personetics
Er SPEkTR et rocband? Både og. Bandet er også så meget andet,...
Read More
0 replies on “Gwar – Video-interview”