David Eugene Edwards giver interview på Loppen

Foto: Angela Teistler

Når David Eugene Edwards (16 Horsepower, Woven Hand) på fredag giver koncert på Loppen, så er det ikke det eneste han gør. I forbindelse med koncerten har CPH PIX og Rytmisk Center nemlig arrangeret gratis opvarmning i form af interview med David Eugene og visning af filmen Here After, som Edwards har skrevet musikken til og selv medvirker i.

Fra klokken 16 af vil Carsten Holm (P6 Beat) tale med David Eugene i et åbent interview, hvor publikum også får mulighed for at stille spørgsmål. Fokus er på Edwards’ musik og i særdeleshed hans kunstneriske virke mellem musik og film, da han har skrevet flere originale scores og selv medvirket i film. Mon ikke det i den forbindelse vil være muligt at stille spørgsmål til den glødende religiøsitet han er drevet af og som endte med at give 16 Horsepower dødsstødet, da det begyndte at fylde for trommeslager Jean-Yves Tola.

Efter snakken vises den belgiske film Here After.

Program:

15.30 Dørene åbner
16.00 David Eugene Edwards artist talk v. Carsten Holm, efterfulgt af filmen ‘Here After’ (65 min).

Dørene åbner igen kl. 21.00 til koncert. Billetter til koncerten kan købes på Billetlugen eller i døren.

More from Carsten Fjølner
Elbow: The Seldom Seen Kid
Behagelig vellyd fra britiske Elbow Det er tre år siden Manchester-bandet Elbow...
Read More
0 replies on “David Eugene Edwards giver interview på Loppen”