Dillinger Escape Plan indspiller med strygerkvartet

DEP i Pumpehuset i 2013 (Foto: Claus Michaelsen)

Math-destroyerne i Dillinger Escape Plan arbejder for tiden på efterfølgeren til One Of Us Is The Killer fra 2013. Og ifølge en post på den New York-baserede strygerkvartet Seven)Suns’ facebook-side, så arbejder kvartetten sammen med Dillinger Escape plan på bandets kommende plade. At bandet som oftest eksperimenterer og går ny veje på deres udgivelser er noget af en underdrivelse, men det lader til at det også er tilfældet på den kommende plade.

Bandets guitarist Ben Weinman uploadede for et par uger siden en instagramvideo, hvor man kan se kvartetten spille temaet fra Game of Thrones, mens Dillinger Escape Plan bassisten Liam Wilson fjoller rundt i baggrunden. Den video kan du se herunder.

Game of Smash! #psinc #gameofthrones #partysmasherstudio @sevensunsmusic @kevin_backroom

En video slået op af Benjamin Weinman (@benweinman) den

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Lyt til nyt med The (International) Noise Conspiracy
Sidste gang svenske The (International) Noise Conspiracy lod høre fra sig, var...
Read More
0 replies on “Dillinger Escape Plan indspiller med strygerkvartet”