01.06.07 – Hellraiser Ten – Spot Festival 2007

spotfestival-dk-logo-2007-565x377

Spot Festival – Fredag: Hellraiser Ten

På trods af en mindre forsinkelse blev alle de spændte tilskuerne lukket ind i musikhusets lille sal klar til at tage i mod Hellraiser tens langsomme elektro slow-poke rock. Fra start af var stemningen spændt og man kunne tydeligt mærke at mange skulle se bandet an, før de virkelige klapsalver brød ud. To-mands orkesteret opnåede uden tvivl deres klimaks ved deres indtil nu mest kendte nummer ”Handgrenades and Machineguns”, der satte lys i mange af publikums øjne. Med en intensitet og kontakt til publikum fik bandet som sagt hurtigt alle med, og disse langsomme numre, med til tider polyrytmiske beats bed sig fast, selvom de tunge baslyde fra den gamle KORG MS-10, ikke helt fik sin vilje bragt helt til dørs, da der manglede lidt bund i lydbilledet fra start af.

Men alt i alt en ganske god præstation uden alt for meget nyskabelse eller energiudbrud, der helt sikkert bør give Hellraiser ten mere bevågenhed i fremtiden.

More from Martin Sahlertz
31.05.07 – The Floor Is Made Of Lava – Spot Festival 2007
Spot Festival – Torsdag: The Floor Is Made Of Lava Med en...
Read More
0 replies on “01.06.07 – Hellraiser Ten – Spot Festival 2007”