Om diskant.dk

Vi er en ambitiøs dansksproget musikside på Internettet, der primært fokuserer på den alternative del af den danske og udenlandske pop- og rockmusik.

Vi vil gennem dagligt opdaterede musiknyheder, artikler, reportager, interviews samt anmeldelser af CDer, DVDer, film, bøger og koncerter gøre opmærksom på at der også findes anden god musik end den, der topper hitlisterne. Vi mener ikke altid det er den musik, der topper, der er bedst, og vil derfor gerne oplyse om alternativer. Derved er vores håb at være med til at sørge for, at også den musik der ikke nødvendigvis er radiovenlig får en chance.

Vi vil på diskant.dk oplyse brugerne om den musik, der rører sig inden for musikken her og nu, men vi vil også holde et vågent øje på det der endnu ikke er kommet helt op til overfladen. Gennem uddybende artikler vil vi også sørge for, at brugerne har mulighed for at holde sin musikhistoriske viden up to date.

Vores mål er først og fremmest at være en etableret del af det danske musikmiljø. Gennem en kvalificeret dækning af hvad der sker inden for musikken både i Danmark og i udlandet vil vi gøre diskant.dk til en side musikelskere vil benytte dagligt til at holde sig opdateret.

Diskant.dk
Claus Michaelsen og Carsten Fjølner