04.07.08 – Raunchy – Odeon, Roskilde Festival

Odeon scenen har fået lidt af en tradition med at åbne scenen på den hårde facon fredag morgen, sidste år med The Psyke Project, og dette år med Raunchy. Og de folk, der havde begivet sig hen til scenen på dette tidlige tidspunkt, som kl.12 er når man er på Roskilde, blev belønnet med en brat og metallisk opvågning af fineste slags.
Foto: Jacob Dinesen
Foto: Jacob Dinesen

Brat opvågning til en melodødsmorgen

Odeon scenen har fået lidt af en tradition med at åbne scenen på den hårde facon fredag morgen, sidste år med The Psyke Project, og dette år med Raunchy. Og de folk, der havde begivet sig hen til scenen på dette tidlige tidspunkt, som kl.12 er når man er på Roskilde, blev belønnet med en brat og metallisk opvågning af fineste slags.

Danske Raunchy, som netop har udsendt deres fjerde album Wasteland Discoteque, er ved at blive et ganske stort og velanset navn i det danske metalmiljø, med deres såkaldte melodødsmetal, der især er kendt fra Göteborg med bands som Soilwork og Dark Tranquillity. De lagde ud med et nummer fra førnævnte album, og man kunne fra start til slut mærke, bandet var beærede over at få lov at spille for Roskildes publikum, en glæde som frontmand Kasper Thomsen flere gange i løbet af koncerten gav udtryk for. En stor del af setlisten bestod af numre fra den forrige succesfulde udgivelse, Death pop romance, en titel der i øvrigt giver et godt billede af den nærmest poppede dødsmetal, bandet spiller. Poppede er dog et positivt adjektiv til metal når det gælder Raunchy, for med numre som ”Remembrance” og ”The curse of bravery” leverede bandet i den grad varen. Alle medlemmerne virkede meget engagerede og spillede godt sammen, så det var en glædelig oplevelse for øregangene at lyden på Odeon endnu en gang var på højt niveau, da metal ofte kan drukne i trommer på denne scene.

Publikum udviste koncerten igennem lige så stor begejstring for bandet, som bandet gjorde for publikum, især da den fængende ”Join the scene”, fra bandets anden udgivelse Confusion Bay, blev spillet, og da Raunchy valgte at afrunde koncerten med det fremragende nummer ”Phantoms”, kunne man virkelig tale om en vellykket koncert, der sluttede på toppen.

Written By
More from BellBruun
Gravens Rand: Lysternes Lakaj
Længsel mod humoristisk hærværk forløses ikke Gravens Rand forsøger at gå både...
Read More
0 replies on “04.07.08 – Raunchy – Odeon, Roskilde Festival”