05.07.08 – Tokyo Police Club – Pavilion, Roskilde Festival

Foto: Jimmy Fontaine
Foto: Jimmy Fontaine

Rock’n’roll forever

Mens regnen dryppede forfriskende ned over festivalpladsen, gik den canadiske kvartet Tokyo Police Club på den mindste af Roskilde Festivalens scener, Pavilion. Selvom bandet påstod, at det var regnen, der drev publikum ind i teltet, så skyldes det store fremmøde måske snarere at bandet laver no nonsense guitarbaseret rocknumre på maks. to minutter, der går lige i mellemgulvet og den indre rytmesans.

De fire friske fyre spillede efter eget udsagn det længste gig nogensinde med omtrent 21 sange på setlisten fra både ep’en A Lesson in Crime og deres debutalbum Elephant Shell. Da Tokyo Police Club selv havde været på festival siden torsdag var de i hopla, og fremførte god gedigen beskidt larm med ”Your English is Good”, mens den mere følsomme side kom frem med balladen ”Listen to the Math”, hvor synthstrygere blandedes med store støjflader. Enkelt og lækkert.

Tokyo Police Club er ikke et introvert band, derfor blev der hyggesnakket og fortalt små anekdoter, og så skulle folk klappe som sindssyge til ”Citizens of Tomorrow”, fordi bandet havde lagt mærke til, hvor gode folk var til at lave store klapsalver og gerne selv ville opleve det.

Med en snakkesaglig forsanger, masser af charme og en altoverskyggende entusiasme og spilleglæde leverede Tokyo Police Club en af de absolut bedste koncerter på dette års Roskilde Festival. Det blev til en time i selskab med en flok rock’n’roll elskende drenge, der spillede røven ud af bukserne og borede sig lige ind i publikums hjerter.

More from Camilla Jørgensen
Jomi Massage-interview
Diskant.dk har mødt Jomi Massage til en snak om det nye album...
Read More
0 replies on “05.07.08 – Tokyo Police Club – Pavilion, Roskilde Festival”