Kenneth Thordahl: Nyt album d. 14. februar

Foto: Hans Ole Madsen
Foto: Hans Ole Madsen

Kenneht Thordal er klar med Villa Requiem, der udkommer den 14. februar.

I samarbejde med multiinstrumentalisterne Bebe Risenfors og Bent Clausen, der tidligere har arbejdet med Tom Waits, Elvis Costello og Damon Albarn, har Kenneth Thordal skabt albummet Villa Requiem, der primært er produceret og indspillet af Thordal selv.

Inde på Kenneth Thordals MySpace-side ligger der allerede nu to af de nye numre til fri aflytning. I en pressemeddelelse nævnes blandt andre Beirut, Feist, Nick Cave, Kaizers Orchestra, Cornelis Vreeswijk, Tom Waits og Lee Hazlewood som inspirationskilder. ” Det hele rørt sammen med en moderat elektronisk vitaminindsprøjtning…”. Sangene til albummet er skrevet på baggrund af nogle af de 537 monologer der er i Peer Hultbergs (1935-2007) Requiem fra 1985.

Sangene fra Villa Requiem indgår i musikforestillingen af samme navn. Den har premiere på Københavns Musikteater Plex den 14. februar. Udover Risenfors og Clausen medvirker Lotte Andersen, Benjamin Boe og Allan Klie.

Kenneth Thordal forventer i øvrigt at udgive endnu et album til efteråret. Og til foråret tager han på turné med Herredømmet, der udover Thordal også består af Oliver Zahle, Carsten Lykke og Tobias Trier.

Summa summarum: Masser af Thordal i 2009.

More from Carsten Fjølner
Ben Weaver udgiver nyt album
Den amerikanske poet og singer/songwriter Ben Weaver er på trapperne med sit...
Read More
0 replies on “Kenneth Thordahl: Nyt album d. 14. februar”