SLUT: Alphapistolas-konkurrence

alphapistola-dk-presse2009-565x350

I samarbejde med Stone Solid Press sætter diskant.dk nu 5 eksemplarer af Alphapistolas debut-ep på højkant.

Det støvede danske rockband Alphapistola udgiver deres debut-ep den 26. februar. Bandnavnet er efter sigende taget fra en bande, der hærgede nær den mexicansk-amerikanske grænse i midten af 1800-tallet, og det er i lyset af dette, at man skal lytte til sangene på Alphapistolas nye ep.

Lyder dette interessant og kunne du tænke dig at få fingre i et eksemplar af Alphapistolas ep, så send blot en mail til redaktion@diskant.dk og kryds fingre for at blive udtrukket. Vi skal have mailen senest fredag den 13. marts, mærket ”Alphapistolas”.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Dillinger Escape Plan spiller i Danmark til efteråret
Amerikanske The Dillinger Escape Plan har eksisteret siden 1997 og er berømte...
Read More
0 replies on “SLUT: Alphapistolas-konkurrence”