M. Ward spiller på årets Roskilde Festival

Foto: Annie Musselman
Foto: Annie Musselman

Sikke en dejlig festival-nyhed! Den amerikansk singer-songwriter M. Ward kommer forbi og kaster lidt kompetent folk/blues/country ud over årets Roskilde Festival. Af den mere afdæmpede slags og musikken passer nok bedre til at være dagens første koncert, end til at være festens midtpunkt.

Matt Ward har siden End of Amnesia (2001) begået en håndfuld rigtig flotte albums, hvor især de seneste har et tidløst præg over sig. Seneste skud på stammen er Hold Time (2009), der viser Ward i selskab med blandt andet keyboards og strygere. Om han møder op med fuldt band på årets festival, eller bare som sig selv vides ikke endnu. Men undertegnede hælder til det sidste.

Sidst M. Ward var i Danmark var i 2006, hvor han gav en prøve på sit enorme talent i Lille Vega.

Udover M. Ward er Mikael Simpson & Sølvstorm og Pet Shop Boys, der gav en fremragende koncert i 1997, også netop blevet tilføjet programmet. Blandt de andre allerede offentliggjorte navne er Nine Inch Nails, Kanye West, Fleet Foxes, Down, Fever Ray, Social Distortion, Frightened Rabbit, Madness, The Mars Volta, Oasis og Slipknot.

More from Carsten Fjølner
Okkervil Rivers frontmand lufter to nye numre
Under et soloshow tidligt i august i New York luftede Okkervil Rivers...
Read More
0 replies on “M. Ward spiller på årets Roskilde Festival”