Start! Festivalen har programmet klar

juliemaria-dk-presse2008-565x377

Start! Festival, der tidligere gik under navnet Vesterbro Festival, har offentliggjort programmet for årets festival, der løber af stabelen fra torsdag den 4. juni til og med lørdag den 6. juni. Fra blot at være en lokal festival har Start! Festival udviklet sig til at være Danmarks største musikfestival for ny dansk musik. Med mere end 1200 ansøgninger om at få lov til at komme og spille har man vist heller ikke sagt for meget, hvis man påstår, at der er stor interesse for festivalen.

Blandt de 1200 ansøgere har et panel bestående af blandt andre musikere fra Oh No Ono, Figurines, Baal, diverse journalister, bookere og pladeselskabsfolk måttet vælge cirka 100 bands ud til det endelige program, der er blevet fordelt ud over seks scener.

Blandt de bands, der er nået igennem nåleøjet er Diefenbach, Sys Bjerre, Mike Sheridan, Marie Fisker, Julie Maria (billedet), Kellermensch, Dødning, The Breakers, Karen Mukupa, Waking Life og mange mange flere. Som det kan ses af navnene er der også etablerede navne blandt de udvalgte, men ifølge festivalledelsen udgør disse kun 6% af det samlede program.

Billetprisen er 150 kroner pr. dag og 300 kroner for alle dagene.

Læs alt om festivalen på festivalens hjemmeside.

More from Carsten Fjølner
Mike Patton i gang med endnu et projekt
I sidste måned udgav Mike Patton albummet Mondo Cane. Albummet blev udgivet...
Read More
4 replies on “Start! Festivalen har programmet klar”