Lyt til nyt fra Wolfmother

wolfmother-studio2009-565x377

Da bassist Chris Ross og trommeslager Myles Heskett sidste sommer forlod australske Wolfmother, og dermed lod guitarist/sanger Andrew Stockdale alene tilbage, virkede det tvivlsomt, om bandet ville være i stand til at komme tilbage igen. Stockdale proklamerede dog at han ville føre banneret videre, og dermed holde liv i bandet.

Nu rører ulven på sig igen, og lige nu er det muligt at downloade et sprit-nyt nummer fra bandets hjemmeside www.wolfmother.com. Nummeret “Back Round” vil være at finde på bandets kommende album, og det eneste man skal gøre for at kunne hente nummeret er at udfylde et par felter.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
SLUT: Lis Er Stille-konkurrence
Vinderne af Diskant.dks Lis Er Stille konkurrence er fundet og følgende personer...
Read More
0 replies on “Lyt til nyt fra Wolfmother”