Rivers Cuomo er klar med jam-udgivelse

riverscuomo-weezer-usa-presse-565x3771
Weezers frontmand Rivers Cuomo er klar med det man uden at overdrive kan kalde for en ’anderledes udgivelse’. Han har nemlig optaget en in-store koncert fra Long Beach, California, Fingerprints og udgiver den nu på en ep med 6 numre og en dvd bestående af 12 numre. Det lyder måske ikke så anderledes endda, men så læs videre… For Rivers Cuomo havde inviteret sine fans til at tage at instrument med til koncerten, så de kunne gøre ham selskab på scenen! Der var cirka 150, der tog ham på ordet – og det er altså det, der kommet to liveudgivelser ud af. Hvor mange, der er med på scenen af gangen melder historien desværre ikke noget om.

Både cd og dvd bliver udgivet den 28. april under titlen Live at Fingerprints.

Tracklisten ser ud som følger:

Buddy Holly
Butterfly
Can’t Stop Partying
Devotion
El Scorcho
The Greatest Man That Ever Lived [Variationer af Shaker Hymn/Undone (The Sweater Song)]

More from Carsten Fjølner
Kitty Wu arbejder på nyt album
Sidst det danske band Kitty Wu rørte på sig rent albummæssigt var...
Read More
0 replies on “Rivers Cuomo er klar med jam-udgivelse”