R.E.M. genudgiver Reckoning

cover-rem-reckoning-1984-565-300x300

R.E.M. slog for alvor igennem med singlen ”Losing My Religion” fra albummet Out of Time, der blev udgivet for 18 år siden. Men selvom bandets kommercielle gennembrud kom i 1991, så skal man endnu længere tilbage i R.E.M.’s karriere for at finde de musikalske højdepunkter. Og nu bliver endnu et af disse genudgivet.

23. juni er nemlig dagen hvor en 25 års jubilæumsudgave af Reckoning ser dagens lys. Den ekstra disk udgivelsen kommer med indeholder en liveindspilning fra Aragon Ballroom, Chicago, den 7. juli, 1984.

Sidste år udkom en jubilæumsudgave af R.E.M.’s debutalbum Murmur (1983).

Begge udgivelser kan i øvrigt varmt anbefales til alle, der ikke allerede har dem!

More from Carsten Fjølner
New York Dolls’ Steve Conte udgiver soloalbum
New York Dolls guitaristen Steve Conte udgiver sit debutalbum i eget navn...
Read More
0 replies on “R.E.M. genudgiver Reckoning”