The Stone Roses’ debutalbum kommer i en 20 års jubilæumsudgave

cover-thestoneroses-thestoneroses-1989-565x377
Det er fra højere sted blevet besluttet, at The Stone Roses’ selvbetitlede debutalbum fra 1989 skal genudgives den 11. august i forbindelse med albummets tyve års jubilæum; ikke bare i ét eksemplar, men i tre!

Hvor det ene eksemplar er bare en genudgivelse af det oprindelige album med en fuldlængde version af ”Fools of Gold” til at runde cd’en af med, så er der lidt mere ved version nummer to, der udover ovenstående indeholder en bonusdisk med demoer og den tidligere ikke udgivne sang ”Pearl Bastard”, samt en dvd med bandets Blackpool Live koncertfilm fra 1989.

Er man fan, så behøver man ikke nøjes med den version… For den sidste version, Collectors Edition, indeholder udover det ovenfor nævnte også tre lp’er og et 2GB USB memory stick formet som en citron indeholdende promoer, videoer, ringetoner, wallpapers og den ikke tidligere udgivne John Leckie hjemmevideo af indspilningerne af ”Fools of Gold”. Der følger også en bog med fotografier og interviews med bandet og interviews med kendte fans, som eksempelvis Noel Gallagher, med.

Ian Brown og resten af The Stone Roses nåede at udgive det knap så succesfulde album nummer to, Second Coming, i 1994 inden de for alvor hev stikket ud.

Har man svært ved at huske hvordan The Stone Roses lyder, så er her en lille reminder:

More from Carsten Fjølner
Nyt youtube-eksperiment med danske kunstnere
Thulebasen, Body Lotion and the Bloody Hands og andre Escho-artister arbejder sammen...
Read More
0 replies on “The Stone Roses’ debutalbum kommer i en 20 års jubilæumsudgave”