Er de sjældne spiller i Grand Teatret

erdesjaeldne-presse-2009-565x377
Den 30. maj fyldes Grand Teatret af musik, poesi og billedkunst, når cd-releasen af det roste album Lyserød lyseblå beige fra Er de sjældne fejres med koncert og fernisering fra kunstnergruppen Ingen Frygt, der står bag pladens særegne visuelle udtryk.

Albummet udkom oprindeligt kun på vinyl og som download, men efter mange opfordringer udgiver Geiger Records og Grand Teatret albummet på cd den 30. maj. I forbindelse med udgivelsen er der fernisering på en udstilling fra kunstnergruppen Ingen Frygt, der står bag det visuelle udtryk på Lyserød lyseblå beige og bandets hjemmeside. Udstillingen tager udgangspunkt i motiver fra coveret til albummet samt Lone Hørslevs tekster.

Udstillingen fortsætter frem til den 26. august, men det er kun den 30. maj, at der fra kl. 21.30 er koncert med Er de sjældne samt oplæsning fra Lone Hørslev. Ingen Frygt står for musikken efter koncerten og oplæsningen.

Det hele er gratis og foregår i Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København K.

More from Carsten Fjølner
0 replies on “Er de sjældne spiller i Grand Teatret”