Weezer arbejder på nyt album

weezer-presse2007-565x377
Det alternative rockband Weezer arbejder pt. på deres syvende album! Fra november 2008 til januar i år indspillede bandet sange med producer Jacknife Lee (U2, R.E.M., The Hives) i Malibu og Los Angeles, og sangene er senere blevet mixet af Rich Costey (Muse) i New York.

Siden disse indspilninger har Weezer skrevet nye sange og derfor er de på vej i studiet endnu en gang!

Weezer udgav sin debut, Weezer (Blue Album), tilbage i 1994 og sidste år udkom deres foreløbig seneste album, Weezer (Red Album). I den mellemliggende periode har Weezer udgivet 4 albums – bl.a. et med titlen Weezer (Green Album).

Udgivelsesdatoen på det nye album er stadig ukendt.

More from Carsten Fjølner
Copenhell 2016 – Fredag
Fredagen bød på Amon Amarth, Entombed A.D., Megadeth og King Diamond og...
Read More
0 replies on “Weezer arbejder på nyt album”