Noah Rosanes åbner sit studie for nyt og spændende koncertkoncept

thesecretsessions-noahrosanes

Noah Rosanes, producer, guitarist og sangskriver, er manden bag et helt nyt og anderledes koncertkoncept med navnet The Secret Sessions. The Secret Sessions løber første gang af stablen onsdag den 17. juni, hvor bandet Diefenbach kan opleves i duo-form.

Noah Rosanes åbner sit musikstudie, Best Kept Secret, i Valby for en lille skare gæster, når han over sommeren afholder en række intimkoncerter med specielt udvalgte kunstnere, som han mener, fortjener mere opmærksomhed. Artisterne får til opgave at spille deres sange i sin reneste form, derfor vil alle optræde enten solo eller som duo.

Til The Secret Sessions bliver dørene åbnet for kun 20 tilskuere, det giver publikum en enestående mulighed for at opleve artisterne på tæt hold i dette nye koncept. Koncerterne vil blive optaget i studiet, og efterfølgende vil publikum få tilsendt en mail med udvalgte sange fra koncerten.

”Da det bliver sværere og sværere at leve af at være musiker, må man tænke nye veje og udvide sit virke. Håbet er, at The Secret Sessions vil sætte fokus på spændende upcoming artister og samtidig generere nogle nye idéer og relationer. Jeg tror desuden, at der under disse små forhold vil opstå en interaktion ikke blot mellem artist og publikum, men også publikum imellem, hvilket man ikke oplever til almindelige koncerter” siger Noah Rosanes.

Program for The Secret Sessions:
Diefenbach – d. 17. juni
Xenia – 1. juli
Mads Mouritz – 15. juli
Cody – 19. august

Der har efter sigende været rift om koncertbilletterne og stor interesse for konceptet i det hele taget, så Noah Rosanes vil ikke afvise, at der kommer flere The Secret Sessions-koncerter i nærmeste fremtid.

For at reservere en plads til The Secret Sessions mailer man til noah@rosanes.com med navn, antal pladser og hvilken koncert. Der betales 100 kr. i døren. Først-til-mølle princippet gælder.

More from Carsten Fjølner
Kig forbi YourSpace på årets Roskilde Festival
Her på diskant.dk vil vi anbefale vores læsere at lægge vejen forbi...
Read More
0 replies on “Noah Rosanes åbner sit studie for nyt og spændende koncertkoncept”