Så er YourSpace-programmet klar

yourspace

Så ligger det samlede program til YourSpace-området på årets Roskilde Festival klar.

Søndag 28/6

Kl. 15:30: Club de la Faye: ’The Call of Sirens & Deserters’. Ind i musikkens verden – hvad tiltrækker dig?

Performancegruppen Club de la Faye skaber rum for nydelse og refleksion på kanten mellem virkelighed og fiktion. I dag indbyder de til et poetisk ofringsritual, som skal markere din hengivelse til musikken.

Mandag 29/6

Kl. 12:00: Goodiepal – Radical Computer Music

Kl. 16:00: Liveanmeldelse med Twin Twins – hør bandet diskutere med, alt imens anmeldelserne pågår. ”Liveanmeldelserne” skal skabe en konstruktiv debat i stedet for magelig og mavesur distance, imellem musiker og anmelder.

Tirsdag 30/6

Kl. 12:00: Danish Underground Music Awards – hvad er forskellen på upcoming og undergrund?
– Hvad er undergrundsmusik og hvad er forskellen til upcoming? Er den offentlige mening, at undergrundsmusik ikke er værd at støtte, blot fordi den ikke nødvendigvis har et ønske om at være kommerciel – og er dette ødelæggelse eller god opdragelse af musikken? Eksempelvis står sagen om Stengade 30 midt i denne debat, da det netop i mange år har været et hjemsted for store dele af den Københavnske undergrundsscene.

Kl. 14:30: Liveanmeldelse

Kl. 16:00: Musikblogs – hvad kan de bruges til?

Onsdag 1/7

Kl. 12:00: Liveanmeldelse

Kl. 14:30: Wulfmorgenthaler

Kl. 16:00: Er remixing kunst?
– At remixe musik er efterhånden blevet en mulighed for alle, der har råd til en Mac – men er det nødvendigvis konstruktivt for musikken? Kom og lær mere om remix-kultur og deltag i debatten om værdien af remixet musik.

Torsdag 2/7

Kl. 17:30: Club de la Faye: ’The Drowning’. I musikkens verden – hvordan hengiver du dig?

Fredag 3/7

Kl. 12:00: Den rytmiske musik til magten – en omvæltning på vej i dansk kulturliv?
– Selvom langt de fleste danskere går til rytmiske koncerter og kun et mindretal interesserer sig for opera, ballet og kompositionsmusik, er det uden sammenligning sidstnævnte, der får den største kulturstøtte – er det rimeligt?! Kom og deltag i debatten…

Kl. 16:30: Interview med Oh No Ono – innovation i dansk musik.

Lørdag 4/7

Kl. 12:00: Adam Power m.fl.

Kl. 14:30: Hvad er en musikblog?
– Hvad er en musikblog og hvad gør den blomstrende bloggingkultur ved musikken? Hvad kan jeg som tilhører eller kunstner få ud af den? Disse spørgsmål og andre søger vi svar på i debatten om musikbloggeriet. Mød og diskuter med nogle af Danmarks mest aktive bloggere.

Kl. 16:30: Live interview med Cola Freaks

Søndag 5/7

Kl. 12:00: Spillestedsdød – hvem er skyldig?

Kl. 14:30: Efterklang og The William Blakes – kan man leve af sin drøm?
– Kan man leve af at spille indiemusik i Danmark? Kan man opfylde sine musiker-drømme i en tid, hvor det er blevet svært at tjene penge på musik? Hør om erfaringer og få råd fra Rasmus Stolberg fra Efterklang og Kristian Leth fra The William Blakes – der også begge er pladeselskabsdirektører i deres egne indie-pladeselskaber.

Kl. 16:30: Club de la Faye: ’The Act of Sacrifice’. Ud i en musisk hverdag – kan nydelsen vare ved?

More from Carsten Fjølner
Jane’s Addiction arbejder på nyt album
Jane’s Addictions guitarist Dave Navarro har for nylig ytret sig om et...
Read More
0 replies on “Så er YourSpace-programmet klar”