Wilco og Feist i duet

wilco-usa-press2008-300x300

Feist og Wilco har tidligere slået pjalterne sammen. Tidligere på året lavede de et cover af Woodie Guthries ”Jolly Banker”, som skulle være med til at indsamle penge til Woody Guthrie Foundation & Archives.

På det seneste Wilco album Wilco (The Album), er det muligt at høre en duet mellem forsanger Jeff Tweedy og Feist på nummeret “You and I”. Ved flere af bandets koncerter i USA har Feist tilmed medvirket på nummeret, mens vi her i Europa bare må ærgre os over at vi ikke kunne være til stede.

Men heldigvis for os der ikke var med til koncerterne, er det nu muligt alligevel at opleve duetten, da Wilco og Feist for nylig optrådte med nummeret i David Letterman.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Meshuggah headliner DMeA 2010
Når Danish Metal Awards (DMeA) finder sted d. 16. januar i Amager...
Read More
0 replies on “Wilco og Feist i duet”