Thrice fremrykker kommende album

thrice-presse-2007-565x377
Den 21. juli kunne vi her på diskant annoncere, at Thrices næste album, Beggars, ville se dagens lys den 13. oktober. Siden da er der sket det, at albummet er lækket til nettet og bandet har sammen med deres pladeselskab Vagrant derfor besluttet at fremrykke udgivelsen til den 11. august, hvor man vil kunne downloade albummet lovligt.

Den fysiske udgivelse af albummet er fortsat sat til at udkomme i oktober, men i en udvidet udgave, der indeholder nogle bonusnumre.

På bandets hjemmeside kan man bl.a. læse følgende:

We never thought we’d have to deal with a record leaking three months before its release date, and certainly never thought we’d have to deal with a leak before anyone in the band had even gotten a master reference of the record, or before the artwork for the booklet had even been completed.

More from Carsten Fjølner
Årets bedste albums 2005
Året er ved at være gået og inden længe kårer alverdens medier...
Read More
0 replies on “Thrice fremrykker kommende album”