Nyt på vej fra Katatonia

Sidst svenske Katatonia rørte på sig, var i 2007 med live-udgivelsen Live Consternation, der både udkom på CD og DVD. Sidste regulære studieplade The Great Cold Distance udkom dog tilbage i 2006, så bandets fans har måttet vente længe på et nyt udspil.

katatonia-presse2006-565x350

Sidst svenske Katatonia rørte på sig, var i 2007 med live-udgivelsen Live Consternation, der både udkom på CD og DVD. Sidste regulære studieplade The Great Cold Distance udkom dog tilbage i 2006, så bandets fans har måttet vente længe på et nyt udspil.

19. oktober er ventetiden imidlertid forbi, når bandets 8. plade Night Is the New Day kommer på gaden i Europa via Peaceville Records. Efter sigende skulle der være indspillet 13 numre, mens 11-12 af disse vil komme med på den endelige udgivelse. Musikken skulle være noget af det mest varierede og stærkeste Katatonia nogensinde har produceret, så der er noget at se frem til for fans af bandet.

Når der kommer flere detaljer om Night Is the New Day vil de blive offentliggjort på www.nightisthenewday.com.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Katatonia udgiver EP til marts
Svenske Katatonia udgav i 2009 Night Is The New Day, der fik...
Read More
0 replies on “Nyt på vej fra Katatonia”