Culture Box – Genåbningsfest, spillestedstøtte, cocktail-bar og grøn energi.

Culture Box har igennem de sidste 4 år været en helt centralt spiller indenfor den danske elektroniske musik, derfor er det også naturligt at Natklubben nu har fået status af regionalt spillested. Dermed kan Culture Box nu stolt melde ud at de er Danmarks første, og indtil videre eneste, regionalt støttede elektroniske spillested.

culturebox-spillested-logo2009-565x377

I weekenden d. 7 og 8 august genåbner Culture Box efter en hektisk sommer. Når dørene slås op bliver det med nyindrettede lokaler, cocktail bar, spillestedsstøtte og grøn energi. læs mere om programmet for åbningsweekenden her.

Culture Box har igennem de sidste 4 år været en helt centralt spiller indenfor den danske elektroniske musik, derfor er det også naturligt at Natklubben nu har fået status af regionalt spillested. Dermed kan Culture Box nu stolt melde ud at de er Danmarks første, og indtil videre eneste, regionalt støttede elektroniske spillested. Når Københavns kommune vælger at gøre Culture Box til regionalt spillested, er det samtidigt en anerkendelse af den elektroniske musik, som en seriøs kunstform. Dermed er Culture Box gået fra at være natklub, til at være et regulært spillested.

Som optakt til de nye tider på Culture Box har stedet i løbet af sommeren gennemgået omfattedne ombygninger og renovationer. Eksempelvis er der i de tilstødende lokaler, med egen indgang til Kronprinsessegade, indrettet en cocktail bar ”Cocktail Box”, der i dagtimerne fungerer som cafe ”Coffee Box”. Sammen med spillestedstøtten har Culture Box desuden modtaget et større beløb fra Tuborgfonden til indkøb af elektronisk udstyr og møbler.

Som noget nyt har Culture Box valgt at køre med faste priser på entré. Det koster således 60 kr. at komme ind – uanset ugedag, koncert og arrangement.

DK’s bedste udbud af elektronisk musik

Der vil som altid blive booket artister fra hele kloden af allerhøjeste kaliber. Culture Box har et stort netværk af DJ’s og kunstnere fra hele verden og det kommer gæsterne til gode, når scenen weekend efter weekend byder på de mest trendy og aktuelle toner på den elektroniske verdensscene. På Culture Box finder du også altid mange tilrejsende, der opsøger København udelukkende for at besøge det populære spillested. Desuden bør det nævnes at Culture Box tidligere på året fik status som regionalt spillested, som den eneste elektroniske af slagsen i Danmark.

Af faste performere på Culture Box kan nævnes Trentemøller, Thomas Madvig, Mikkel Metal, Patrick Bateman, Tim Andresen og scenen har haft besøg af store internationale DJ’s, som Laurent Garnier, Sven Väth, Luciano, Ricardo Villalobos, Derrick May og Richie Hawtin.

Det grønne Culture Box

Ud over forbedringer af lokalerne, kan Culture Box nu også prale af at være Danmarks første ”grønne spillested, natklub og cocktail-bar”. Fra og med 1. august er hele Culture Box gået over til grøn energi og har indrettet sig med blandt andet energibesparende lys. Du får altså ikke kun byens bedste elektroniske musik, kvalitets-cocktails og lækre omgivelser, men gør også en indsats for miljøet ved at vælge Cocktail Box.

Læs mere om Culture Box på http://culture–box.com

More from Torben Eik Jacobsen
05.07.08 – The Raveonettes – Arena, Roskilde Festival
Nogle vil sige, at Raveonettes er musikere med modebevidsthed, men det forholder...
Read More
0 replies on “Culture Box – Genåbningsfest, spillestedstøtte, cocktail-bar og grøn energi.”