As We Fight: Meet Your Maker

Selvom produktionen er i top og AWF leverer klassemetal, er der stadig for lidt nyt under solen, til at albummet bliver noget helt ekstraordinært. Men der er ingen tvivl om, at yndere af den rigtige hardcore metal, sagtens kan investere i Meet Your Maker og få rystet et par tænder løse af det brutale in-your-face-udtryk.

cover-aswefight-meetyourmaker-2009-300x300 

Monsteret er tilbage

Den jyske sekstet, As We Fight, blev dannet helt tilbage i 2001, og efter flere udskiftninger i besætningen og tre albums, har bandet på deres seneste skive Meet Your Maker fået en tyngde som landets samlede skattegæld og et bid som en kamphund med rabies.

Med to nye vokalister – som gør det ganske fremragende, bortset fra enkelte passager af noget monoton brølen – har As We Fight (AWF) sammensat 10 skæringer med både højt tempo, dobbelttromme og synkrone psychoguitarer samt tonstung, slæbende metal af fineste karat.

Især de to nye vokalister, Jesper Gün og Esben Hansen, tilfører numrene en fræsende energi, og i samspillet med den også nye trommeslager, Niller Plum, får musikken et mere varieret og kompetent udtryk end tidligere, hvor udgivelserne havde en noget skrabet og rå sound over sig.

Der er dog en tendens til at numrene falder ned i det samme spor – selvom femte skæring er et mellemspil/”Interlude” af klassisk guitarspil – og man savner lidt noget bedre materiale i albummets helhed. Numrene har det med at glide over i hinanden, og selvom produktionen er i top og AWF leverer klassemetal, er der stadig for lidt nyt under solen, til at albummet bliver noget helt ekstraordinært.

Men der er ingen tvivl om, at yndere af den rigtige hardcore metal, sagtens kan investere i Meet Your Maker og få rystet et par tænder løse af det brutale in-your-face-udtryk. Især skæringerne ”Join the Killing Spree”, ”Pull me Asunder” og det efterfølgende ”Witness the Slaughter”, som også er albummets bedste, fungerer helt i top.

Jeg kan også varmt anbefale at opleve AWF live, hvis man trænger til at få blæst hjernen ordentligt igennem.

Written By
More from Carsten Meedom
Vira: Re-Design
Vira, som udspringer fra Nørrebros undergrund, er godt på vej til at...
Read More
0 replies on “As We Fight: Meet Your Maker”