Clawfinger genindspiller “Deaf Dumb Blind”

clawfinger-presse2008-565x377

Svenske Clawfinger var sammen med navne som Faith No More, Rage Against The Machine og Senser op gennem 90’erne blandt de navne, der var med til at definere genren rap-metal. Næste år har veteranerne 20-års jubiluæm, og det fejrer Clawfinger ved at geninspille debuten Deaf Dumb Blind, der oprindeligt udkom i 1993.

I et interview med det bulgarske musiksite Tangra Mega Rock lader forsanger Zak Tell vide, at det er planen at hive forskellige gæster ind i studiet, og lade dem deltage i genindspilningen af Deaf Dumb Blind. Blandt mulige emner nævnes medlemmer fra Rammstein og Hipocrisy.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Motorpsycho barsler med nyt
Norske Motorpsycho har aldrig været skyldige i at ligge på den lade...
Read More
One reply on “Clawfinger genindspiller “Deaf Dumb Blind””