Babyshambles udskyder kommende album

babyshambles-presse-2007-565x3771 

Egentligt havde Babyshambles planlagt, at udgive deres tredre album senere i år, men nu er albummet udskudt mindst et år. Årsagen skal findes i den generelle tendens i musikindustrien, hvor guitarbaseret musik, ifølge bandet, er blevet overhalet af elektropop.

Trommeslager Adam Ficek udtaler:

Babyshambles won’t release a record until late next year when the scene is more fruitful. At the moment, most guitar bands are struggling. People have got bored because there’s a generic sound. There was a lot of money going into indie music so more mediocre bands have managed to sustain a career out of it.

Bandet er dog fortrøstningsfulde når det gælder britisk musik og forventer, at et band som The Stone Roses eller Oasis vil dukke op indenfor de næste 3-4 år:

Someone young with something to say, as no bands have anything to say right now. We haven’t had a good working-class band for ages. The kids don’t want to be like Arctic Monkeys because they’re not characters like Liam Gallagher or Damon Albarn.

More from Carsten Fjølner
Wilco og Feist hylder Woodie Guthrie på fælles covernummer
  Wilco og Feist har slået pjalterne sammen og lavet et cover...
Read More
0 replies on “Babyshambles udskyder kommende album”